Spring naar inhoud

Recept mdb

Mijn favoriete recepten

  • Welkom
  • Recepten
  • Alles op een rij

Recente berichten

  • Jeropiga
  • Varkentje aan het spit
  • Portugese Amandeltaart
  • Lasagne Courgette
  • Ketjapsaus

TopMeuk

  • Goulashsoep (1.623)
  • Pasta met spinazie (1.283)
  • Gevulde Champignons (1.132)
  • Chocoladetaart (1.040)
  • Koken op maat voor Kwasa (1.037)
  • Linzensoep (1.005)
  • Pizzabrood (978)
  • Cote a L’os (942)
  • Risotto (876)
  • Tartiflette (868)

Archief

Categorieën

  • Blog
  • Deegwaren
  • Gebak
  • Geen categorie
  • Hoofdgerecht
  • Kookhandboek
  • Nagerecht
  • Pasta
  • Recept
  • Salade
  • Saus
  • Soep
  • Vlees

Meta

  • Inloggen
  • Berichten feed
  • Reacties feed
  • WordPress.org

Tags

Aardappel Appel Champignons Chocolade Deegwaren Frankrijk Garnalen indonesië Italie Knoflook Linzen Pizza; Portugal Rijst Rijsttafel Salade Soep Spanje Spinazie SuikerChallenge Vis

Chocoladetaart

chocotaart

200 g boter
200 g pure chocolade
4 eieren
200 g donkere basterdsuiker
150 g zelfrijzend bakmeel

Handje gemalen amandelen en walnoten

40 min op 180 graden

 

  • Voor een eventuele topping :
    50 g boter

    50 gr poedersuiker

    50 g cacaopoeder

 

Of anders dit nog :

  • Appeltaart met roomAppeltaart met room
  • Portugese AmandeltaartPortugese Amandeltaart
  • SpekkoekSpekkoek
  • Waldorf SaladeWaldorf Salade
  • FoccaciaFoccacia
  • Gevulde ChampignonsGevulde Champignons
1.040
Geplaatst op 20 juli 201523 april 2016Auteur mdbCategorieën Gebak, ReceptTags Chocolade

Bericht navigatie

Vorige Vorig bericht: Tartiflette
Volgende Volgend bericht: Goulashsoep
Ondersteund door WordPress